Hillcrest Road

Hillcrest Road

Location: Wanstead

Pellentesque vel purus vestibulum, commodo tellus iaculis, molestie nisi. Cras auctor, sapien eu ullamcorper tincidunt, eros felis congue arcu, id finibus libero neque ut tellus. Phasellus bibendum nibh tortor. Nam malesuada quam lorem, eu.

This symbiotic extension to an existing home provided all the extra space the client needed – a new living room, bedroom and garage for a collection of classic cars – as well as a palpable connection to the garden.

The glazing and cantilevered zinc-clad shell roof allow light deep into the living space from the south-west. The overheating risk in summer is prevented by existing tree foliage; when the leaves drop, the lower winter sun warms the house passively.

“Pellentesque vel purus vestibulum, commodo tellus iaculis, molestie nisi. Cras auctor, sapien eu ullamcorper tincidunt, eros felis congue arcu, id finibus libero neque ut tellus. Phasellus bibendum nibh tortor. Nam malesuada quam lorem, eu.”
Owners
Customer
Comments are closed.