Project Details

Location: Epping

This was one of our largest projects to date. After demolition, only the front and two side walls remained of the original house. 

We built a spacious loft extension, large open plan ground floor extension, bathrooms, dressing room, utility room and downstairs WC. We rewired the whole house and installed a new heating system, smart lighting and underfloor heating.

We designed the large patio with outdoor lighting and steps going down to the garden.

 

The owner says...

We engaged Summit to greatly extend and rebuild our house with a completely different layout. Only 3 walls and the staircase remained at the commencement of the project. We had met with other building companies but based on price, advice, ideas and Julian himself we decided to move forward with Summit. We gave the project a 6 month deadline, and snagging aside; Summit met this. The team worked 6 days a week and were always onsite before 8am – in the summer often staying well into the evening to complete tasks.

The team were an absolute pleasure to deal with – nothing was ever too much trouble. Everyone was respectful, committed and took pride in their work. The team were lovely with our children, taking the time to explain things, listen to their wish lists and even treated them to sweets! The scale of our renovation was extensive and yet the house was always kept in immaculate condition plus we had no complaints from neighbours. The team went to great lengths to deliver total satisfaction and things like digging up daffodils and replanting them, and rehoming nesting birds stick in my mind show the level of detail the Summit crew observe.


Julian made site visits on a daily basis and addressed any concerns immediately. He made suggestions that altered the course of the build for the better and was totally transparent on costs throughout. The end result was spectacular and we were delighted with our choice of building company. We would have no hesitation in recommending Summit.

Glynne and Victoria
Home owner

Before and during renovation

Comments are closed.